Discreet verpakt & bezorgd

Blijvend lage prijzen

Nederlands bedrijf

Voor 21:00 besteld morgen in huis

Ruilen en Retourneren

Je hebt bij Voordelig Genieten het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen retour te zenden.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in de originele staat en zit in originele fabrieksverpakking
  • Het product is compleet
 

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk terug exclusief eventuele verzendkosten. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten, heen en retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s & kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij Voordelig Genieten te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier.


Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet is verzonden en je dus nog geen melding hebt ontvangen dat het artikel is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Voordelig Genieten een verzendbevestiging.